Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoe werkt onze kingdom
#1
Inleiding Concept
Kingdom Conquer, de naam zegt het al het is Kingdom waarbij we de nadruk leggen op veroveren. Domineer jij met je machtige legers het grootste gebied? Door je steden uit te bouwen groeit je land langzaam en kan je een groot koninkrijk uitbouwen met je onderdanen.

Eigen kingdom
Iedereen kan zijn eigen kingdom starten mits enkele kleine voorwaarden. Je zal op ons forum enkele zaken moeten beantwoorden alvorens je koning kan worden. Ervaring op de server als onderdaan of bekende veroveraar is zeker een voordeel. Je begint klein en bouwt je weg naar een groot land.

Opbouw van je koninkrijk
Je begint op een beperkt stuk land waar je de basis legt voor je eigen stijl. Hoe meer je je stad uitbreidt door te bouwen hoe groter je macht en land zal worden. Daarom zullen steden verlopen in levels. Er zijn 5 levels die je kan behalen met je stad, aan het einde van elk level krijg je een vergroting van je land en al dan niet een bijkomende beloning. Je level wordt bepaald door de verschillende bouwwerken die je op je grondgebied neer plaatst zoals huizen, stadsmuren, ...

Conquer Points
Conquer Points zijn losse stukken land die verspreid zijn over de map. Deze kunnen veroverd worden door middel van oorlog of server events. Deze punten kunnen ontstaan op strategische locaties of op plekken waar oude kingdoms gevestigd waren. Je voert oorlog om deze plekken omdat elk punt zijn eigen speciale eigenschap heeft, hierbij kan je denken aan een mine, een speciaal item dat je enkel via deze weg kan verkrijgen of havens. Veel dingen om te ontdekken, en dit doe je door deze plekken te veroveren en dan te beschermen tegen indringers. Deze locaties onderscheiden zich op deze manier op twee zaken, enerzijds hebben ze een speciale eigenschap dat aan die locatie is gebonden en anderzijds zijn dit plekken waarvoor rijken oorlog kunnen voeren.

Veroveren
Je kan zoals eerder genoemd dus conquer points veroveren. Aangezien je startgrond geen conquer point is is er dus geen mogelijkheid om deze te verliezen. Echter heb je na level 5 wel de keuze om in ruil voor een zeldzaam item en een speciale eigenschap je startgrond om te zetten naar een conquer point en om deze dus te kunnen laten overnemen. Op deze manier zullen kingdoms dus elkaars bouwwerken in handen krijgen en voortzetten, vergeet niet, wie een risico neemt moet instaan voor de gevolgen wat deze ook mogen zijn. 

Oorlog en verdediging 
Oorlog wordt gevoerd om land, ridders of speciale items. Deze worden voor de oorlog vastgelegd via het forum eveneens de dag en de tijd waarop de oorlog zal gevoerd worden. Deze verklaring zal enkele dagen met een koerier onderweg zijn waardoor er dus minimaal 3 dagen voor de oorlog vermelding zal gemaakt moeten worden. Wanneer een oorlog start zullen de beide partijen met hun allianties vechten tot de dood. Als rijken zich willen overgeven of terugtrekken doen ze dat door middel van het land te verlaten. 

Roleplay
Bandieten zullen overal opduiken waar ze ongewenst zijn en tussen de foute beslissingen van de verscheidene koningen hun rijk uitbouwen. Op deze manier worden er conquer points en quests georganiseerd en komen op deze manier speciale eigenschappen en items in de game. Ook updates zullen via een bepaalde storyline gelanceerd worden.

Doel van het spel
Verover met jouw leger grote gebieden en breid deze uit. Het gaat niet enkel om hoeveel landen je hebt en over hoe verspreid deze liggen. Het belang is dat je een groot grondgebied creëert waar een mooi kingdom opgebouwd wordt en door middel van grote conquer points (dus level 5 kingdoms om conquer points die verder gebouwd zijn tot een gelijkend level) te bezitten en deze langdurig te kunnen verdedigen.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)